Utazási bizosítások

A külföldi utazásokhoz két jól elkülöníthető biztosítási típus létezik, mely különféle, az utas akaratától függetlenül bekövetkezett események anyagi kárainak az enyhítésére nyújt megoldást. Az egyik biztosítási csoport a külföldi utazás során bekövetkezett eseményekkel kapcsolatos, amíg a másik az utazás meghiúsulása esetén nyújt kártérítést.
1. Utasbiztosítás, azaz Baleset, Betegség, Poggyászbiztosítás (BBP)
2. Útlemondási biztosítás, azaz sztornó biztosítás.
 

 Utasbiztosítás        Útlemondási biztosítás

Az utazási biztosítás a külföldi utazás során váratlanul bekövetkező megbetegedésre, balesetre, poggyászkárra, valamint a biztosítási kötvényben meghatározott egyéb kockázatokra nyújt fedezetet. Az utasbiztosítási szerződés díját az utazás megkezdése előtt, egy összegben kell megfizetni. A biztosító által kiállított kötvény érvényessége az előre meghatározott utazási időtartamhoz igazodik. Az utasbiztosítás részleteit ide kattintva olvashatja el, a díjtáblázat pedig itt érhető el.

            
Az útlemondási biztosítás az utazásképtelenség ellen nyújt anyagi védelmet. 
Ez lehet a biztosított megbetegedése, balesete, elhalálozása, lakásának kirablása illetve munkanélkülivé válása. Csak így válik az adott személy az utazásra képtelenné. Ebben az esetben a biztosító a befizetett díjakat téríti meg az utas számára a szabályzata alapján, melynek részleteit ide kattintva olvashatja el. Az útlemondási biztosítást termékismertetőjét ide kattintvaolvashatja el. 

 

Mindkét biztosítási típusra a mi partnerünk a Colonnade Insurance S.A., mely a magyar utasbiztosítási piac egyik meghatározó szereplője.

 


A  Colonnade Insurance S.A. asszisztencia telefonszáma:
+36 1 460 1500

Kérjük az utasbiztosítás keretein belül megfogalmazott események bekövetkezése esetén, 
AZONNAL hívja ezt a számot!

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!