Golden Beach Resort

Szállás alapadatai
Szállás típusa:Hotel, szálloda
Elhelyezkedése:
Szállás címe:Egyiptom - Vörös-tengeri kormányzóság, Hurghada

Elhelyezkedés
MOVIE GATE egy csendes helyen található észak-nyugatra Hurghadától, közvetlenül a széles gyönyörű tengerparton (fürdőpapucs ajánlott).

A szállás
MOVIE GATE egy főépületből és több melléképületből áll, melyek egy buja pálmakertben áll, sok egzotikus fával is borított területen.
A legjobb választás egy tengerparti nyaraláshoz, kifejezetten családok  számára (sekély víz).
A szálloda a búvárok kedvenc tartózkodási helye.
A népszerű szálloda területén található egy vonzó medence, mely az egyik legnagyobb amfiteátrum a Vörös-tengeren, és számos sportolási lehetőség. Az üdülőhely különböző kényelmes szobákat biztosít (összesen 456 tágas szobával), mint például családi szoba, kétágyas szoba, és nem tengerre néző és superior szobák.

A szobák légkondicionáltak, telefonnal, Sat-TV, hajszárító és minibár felszereltek.
A hotel összesen 5 medencével rendelkezik: Relax medence, medence csak felnőttek számára, külön gyerek medence és 2 medencével kapcsolódik egy mesterséges folyóhoz, ami a fő épület egészen a tengerpartig húzódik.
WIFI elérés van a szálloda egész területén.
Az üdülőhelyen különböző sportolási és szórakozási lehetőségek vannak, pl. fittness és wellness részleg, búvárközpont, a szél-és kitesurf iskola, mini club, diszkó, bevásárlóközpont, 7 étterem és 8 bar

A koncepció
A nyaralás itt olyan, mint egy film. Hagyja, hogy az álmok valóra váljanak, és élvezze a tengerparti nyaralás hangulatát együtt egy páratlan film hangulatával. A MOVIE GATE-Hurghada rendelkezik teljesen felszerelt 3D-mozival, szabadtéri mozival, és egy igazi produkciós stúdióval, ahol filmkészítők és szakemberek segítenek abban, hogy álmai valóra váljának. MOVIE GATE-Hurghadát úgy tervezték, hogy Önnek egy egyedülálló nyaralás élményét adja.

Felszereltségek:
Kapcsolódó utak
0 találat
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!