Kedves Vendégünk!

Engedje meg, hogy köszöntsem a Fáraók Földjén, és személyesen mutassam be Önnek cégünket. A kairói székhelyű Insight Tours 1992 óta fogadja az ókori Egyiptom csodáit felfedezni kívánó kedves Vendégeit. Folyamatosan bővülő kínálatunk mellett, az ügyfeleink számára nyújtott legmagasabb színvonalú szolgáltatásainknak köszönhetően, mára nevünk egyet jelent a Minőséggel és Megbízhatósággal, melyet az évek óta, piacvezetőként szerzett gyakorlatunkkal igyekszünk utasaink visszajelzései alapján a legmagasabb szinten biztosítani.

 

Magyarországon egyedülálló módon, irodánk nem külföldi partnercégek közreműködésével állítja össze ajánlatait.Közvetlenül egyiptomi anyacégünk által biztosítunk saját alkalmazottainkon keresztül minden, a kellemes kikapcsolódáshoz szükséges szolgáltatást. Legyen az transzfer, idegenvezetés, fakultatív programok, vagy akár az ügyfelünk által kiválasztott szállodai elhelyezés biztosítása. Ezáltal a legmagasabb fokú garanciát tudjuk vállalni szolgáltatásainkra, illetve azok valódiságára, elérhetőségére. Külön biztonságot jelent utasaink számára, hogy mind Kairóban, mind Hurghadán, Sharm El Sheikh-en, Luxorban illetve Asszuánban rendelkezünk irodával, így helyszíntől függetlenül is azonnal Vendégeink rendelkezésére állunk, amennyiben erre igény merülne fel.

 

Ügyfeleink elégedettségét nem csoportonként, sokkal inkább személyenként tekintjük elsődleges prioritásnak, melyet egy, külön erre a célra létrehozott csapatunk folyamatosan figyelemmel követ, és kitüntetett odaadással megpróbál minden felmerülő kérdésre azonnali választ nyújtani. Legyen az egy, a szolgáltatással kapcsolatos észrevétel, megjegyzés vagy egyéb kérés, az Insight Tours világában nincs lehetetlen, csupán egy olyan, örökre szóló élmény, melynek Ön is részese lehet.

 

Úti céljaink között, nem kizárólag az ókori Egyiptom kincseit, csodáit felfedezni vágyó utasaink találhatják meg számukra a legkedvesebb programokat. Legyen szó egy hétvégi kairói városnézésről, búvárkodással egybekötött tengerparti nyaralásról, vagy éppen a Nílus titkait felfedező hajóútról, határt kizárólag az Ön képzelőereje szabhat. Honlapunk illetve katalógusaink segítségével szeretnénk segítséget nyújtani a választásban, de szeretettel üdvözöljük, ha személyesen keres fel bennünket irodánkban egy találkozás, vagy telefonbeszélgetés erejéig. Mind egyedi igényeivel, mind meglévő elképzeléseivel forduljon bizalommal hozzánk.

 

Magam és munkatársaim  bízunk abban, hogy hamarosan Önt is, mint utasunkat köszönthetjük Egyiptomban. Várja Önt a Fáraók Tours ... ahol Ön valóban Vendég!

 

 

Baráti üdvözlettel:

 
 

Mustafa Elziftawy
ügyvezető igazgató

 

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!