Fakultatív programok: Kairo

 

Foglalja le akár itthon fakultatív programjainkat és mi

10% kedvezményt
adunk az árakból.

 

 

Hang- és fényjáték a Piramisoknál

kep

Az utasok Egyiptom, a piramisok és a Szfinx történetét ismerhetik meg egy többnyelvű éjszakai zenés műsor (színes fényeffektusok, lézershow) keretében a Gizai piramisok lábánál. A program hossza kb. 1 óra. 

 
Felnőtt: 50 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 30 €/fő

Esti műsoros sétahajózás a Níluson

kep

A Nílus - sétány mentén, a kivilágított Kairón keresztül halad a hajó, melynek fedélzetén látványos folklórműsor és ízletes vacsora várja az utasokat. A program hossza 2 óra. 

 
Felnőtt: 60 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 40 €/fő

Memphis – Szakkara, Kopt negyed és Mohamed Ali Mecset egész napos kirándulás

kep

A délelőtt során először a Kairótól mindössze 22 km-re levő Memphist nézik meg az utasok. A város az egyesített Egyiptom első fővárosa volt. Itt látható az Alabástrom Szfinx és II. Ramses fekvő szobra. A második állomás Szakkara, ahol Dzsószer fáraó lépcsős piramisában gyönyörködhetnek az utasok. Ez a piramis Egyiptom legelső piramisa, melyet i.e. 2816-ban építettek. A visszaúton egy szőnyegkészítő műhelyt néznek meg az utasok. Majd ebéd. A délután keretében a Mohamed Ali Mecset kerül megtekintésre belülről, ezután egy kopt keresztény templomot tekintenek meg kedves Utasaink.

 
Felnőtt: 90 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 60 €/fő

Egész napos kirándulás Alexandriában - CSAK Kheopsz utazáshoz!

kep


A Földközi tenger partján fekszik Egyiptom második legnagyobb városa, Alexandria. Az egész napos kirándulás során a város nevezetességeivel ismerkedhetnek meg az utasok: Muntazah palota, Qaitbai erőd, római színház, Pompeius oszlopai, Khom El Shukafa katakombái. A program ára az ebédet tartalmazza!

 
Felnőtt: 100 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 60 €/fő

Fáraói falu

kep

Kairótól délre, a Jakob - szigeten található ez a mini város, mely a fáraók korába vezeti vissza az oda látogatót. Kb. 100 színész mutatja be az ókori Egyiptom mezőgazdaságát, kézműiparát és a parfümkészítést. A kirándulás során megtekintésre kerül Tutankhamon sírja.

 
Felnőtt: 50 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 30 €/fő

City Tour Kairo

kep


A félnapos program lehetőséget ad az utasoknak arra, hogy egy kellemes séta során megismerkedjenek Kairó történelmi belvárosával és modern, elegáns üzleteivel. Az útvonal fontosabb nevezetességei: Tahrir-tér - a város földrajzi és forgalmi központja-, Kasr El Nil híd - amelyről csodálatos látvány nyílik a Nílusra és a partjára épült híres szállodákra, épületekre -, Operaház - mely a Nílus egyik szigeten, Geziran látható.
Az ebéd után megtekintik az utasok az Ismeretlen katona sírját, majd Kairó világszínvonalú bevásárló központját, a City Starst.

 
Felnőtt: 60 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 40 €/fő
 
 
 
Amennyiben a megadott fakultatív programok bármelyikén csak 1 fő vesz részt, a megadott felnőtt díjak másfélszeresét számítjuk fel. 
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!