Fakultatív programok: Hurghada

 

Foglalja le akár itthon fakultatív programjainkat és mi

10% kedvezményt
adunk az árakból.


Giftun Island

kep

Kellemes hajókázás a legnagyobb lakatlan korallszigetre, ahol kiváló lehetőség nyílik az egyéni búvárkodásra és alámerülésre „kezdő búvárok” részére is. Sütkérezés és napozás után könnyű ebéd a hajón, majd egy olyan kis öböl felkeresése, ahol érintetlen korallzátonyokat tanulmányozhatnak az utasok. Itt lehetőség nyílik a fürdésre is. 

 
Felnőtt: 35 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 35 €/fő

Szinbád tengeralattjáró Hurghada

kep

Azok számára ajánljuk, akik érdeklődnek a tengerek élővilága iránt. A klasszikus tengeralattjáróhoz kis hajó viszi ki az utasokat, mely kb. 9-10 méterre merül le. Tapasztalt búvárok beetetéssel csalogatják a vendégek szeme elé a szebbnél szebb halakat. A program kb. 2 óra hosszú.
Időpont: a hét bármely napján

 
Felnőtt: 55 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 30 €/fő

Egész napos városnézés Kairóban

kep

Reggel utazás az egyiptomi fővárosba Kairóba. Elsőként a Gízai Piramisok, Völgytemplom, illetve Egyiptom egyik talán legismertebb jelképe a Szfinx várják az ókor csodái iránt érdeklődő Vendégeinket. Igény szerint különdíj ellenében lehetőség nyílik az adott naptól függően valamelyik piramis, belülről történő megtekintésére is. A Papirusz Múzeumban megismerkedhetünk a papiruszkészítés évezredes hagyományokkal rendelkező mesterségével, majd a Parfüm Palotában betekintést nyerhetünk, a már a fáraók idején is létező, titkos recept alapján előállított, parfümök és különleges illóolajok egyedülálló világába. Programunkat délután az Egyiptomi Múzeumba tett látogatással folytatjuk, ahol különdíj esetében, megtekinthető a királyi múmiák terme is. Utolsó állomásként a Khan El Khalili bazárban lehetőség nyílik a hatalmas, főként helyi ajándéktárgyakból álló kínálat megtekintése mellett vásárlásra is.
Időpont: szerda, szombat, vasárnapi napokon

 
Felnőtt: 90 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 50 €/fő

Egész napos városnézés Luxorban

kep

A kirándulás során megismerhetik Egyiptom kulturális látnivalókban egyik leggazdagabb városát. A nyugati és a keleti part nevezetességeit ismerhetik meg az utasok: Memnon kolosszus, királyok völgye, Hatsepszut királynő terasztemploma, karnaki és luxori templom. A túra kora hajnalban indul, az utazás kb. 4 órát vesz igénybe + ebéd.
Magyar nyelvű idegenvezetés: min. 6 fizető utas esetén.
Időpont: hétfői napokon

 
Felnőtt: 80 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 50 €/fő

Beach Buggy

kep

Úgy 30 km-re a sivatag mélyén egy kis négykerekű bolondozás QUAD-dal.
Időpont: a hét bármely napján

 
Felnőtt: 30€/fő  Gyermek (12 éves korig) : 15 €/fő

Félnapos jeep szafari

kep

Sivatagi oázislátogatás jeepekkel, tevegelési lehetőséggel, barbecue vacsorával. A kirándulás alkalmat ad arra, hogy az utasok megismerkedhessenek egy beduin falu életével.
Időpont: a hét bármely napján

 
Felnőtt: 30 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 15 €/fő

Sahara park

kep

Kihagyhatatlan sivatagi kalandozás, mely során a felnőttek és gyermekek egyaránt fantasztikus élményekkel gazdagodhatnak. A kalandos program során quadozásra és tevegelésre mini-állatkert nézésre és csillagvizsgálásra is lehetőség nyílik, valamint különleges állatokkal is megismerkedhetnek az utasok. Este van sorával, valamint show-val várják az érdeklődőket.
Időpont: a hét bármely napján

 
Felnőtt: 50 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 25 €/fő

Delfin show

kep

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt életre szóló élmény a delfin show. A kb. 50 perces műsor keretében megcsodálhatja ezeknek a különleges állatoknak a látványos bemutatóját.
Időpont: a hét bármely napján

 
Felnőtt: 40 €/fő  Gyermek (12 éves korig) : 25 €/fő

Úszás delfinekkel

kep

Különleges programot ajánlunk azon kedves vendégeinknek figyelmébe, akik életre szóló élményben szeretnének részesülni. Ússzon együtt a delfinekkel! A delfinnel való úszásról csak a programot biztosító cég készíthet fotókat!

Időpont: a hét bármely napján

5 perc úszás a delfinekkel: 65 €/fő  10 perc úszás a delfinekkel: 100 €/fő 15 perc úszás a delfinekkel: 120 €/fő

 

Amennyiben a megadott fakultatív programok bármelyikén csak 1 fő vesz részt, a megadott felnőtt díjak másfélszeresét számítjuk fel. 

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!